4 Aralık 2010 Cumartesi

Cumartesi Maçları...



Wolfsburg-Werder Bremen: Özellikle Wolfsburg'un kesinlikle yenilmemesi gereken bir karşılaşma. Haftalardır kötü gidiyorlar ve bugün de olası bir kötü sonuçta Steve McClaren'a güle güle denebilir. Grafite sakatlığından dolayı kadroda yok ama Diego geri döndü ve Dzeko'yla birlikte hücum gücünü taşıyacaktır. Bremen cephesinde ise haftalardır alınan rezil sonuçlardan sonra Hugo Almeida ile gelen St. Pauli galibiyeti takımı biraz rahatlattı rahatlatmasına ama Almeida gördüğü kart sonrası 3 maç ceza aldı.

En garantisi Wolfsburg yenilmez, o orana değmez diyenler Wolfsburg galibiyetine de oynayabilir. Benim tercihim ise 3.5 gol üstü.

Arsenal-Fulham: Arsenal ile lider Man Utd. arasında sadece 2 puan var. Dolayısıyla Wenger'in öğrencilerinin bu tarz maçlarda puan kaybetmemesi lazım evinde. Sonra şampiyonluk yarınlara kalıyor... Gerçi Fabregas ve defansın önemli ismi Vermaelen bugün çok büyük ihtimal oynamayacak, özellikle Fabregas'sız Arsenal'den her türlü puan kaybını beklerim. Fulham da oynadığı 15 maçın 9'unda berabere kaldı ve düşme hattının hemen üzerinde. Bu şartlarda Arsenal'e güvenenler tabii ki oynayabilir ama Fulham'ın aldığı beraberlik sayısı da düşünüldüğünde sürpriz kuponlarda beraberlik oynamak gayet mantıklı. Oranlar çok önemli, Arsenal'in oranı biraz daha yüksek olsaydı net oynardım ama bence gereğinden düşük...

Chelsea-Everton: Son 1 ayda önceki performansına yakışmayacak derecede kötü sonuçlar alan Chelsea'nin artık toparlanması ve çıkışa geçmesi gerekiyor. Eksikler de yavaş yavaş düzeliyor, bugün Essien oynayacak. Bir ihtimal Lampard da oynayabilir. Everton da ise Arteta cezalı. Alt-üst'e girmeyin ama Chelsea zorlansa da kazanır diyorum.


Kasımpaşa-Galatasaray: Galatasaray'ın golsüz geçen maçlarının aksine, bu maçta gol yağmuru olacağını düşünüyorum. İki tarafın galibiyetine de oynamak riskli, illa sonuç oynamak isteyenler beraberlik oynasın ama bana göre 3.5 gol üstü daha garanti. 


Real Madrid-Valencia: Mourinho'nun takımı tarihi bir yenilgi aldı Barcelona karşısında ama izleyenlerin de gördüğü gibi acayip efor sarfetti. Feci yoruldular. O yenilginin acısını Valencia'dan isteseler de çıkaramazlar... İddaa'daki orana bakmadım, Madrid galibiyetine ne veriyor... Elbette Real Madrid galibiyete yakın olan taraf ama iki takımın da yorgun olduğunu göz önünde bulundurarak daha rölanti bir oyun oynayacaklarını ve maçın 2.5 gol altına doğru gideceğini tahmin ediyorum. Betsson 2.5 altına 2.65 vermiş. 1-0 Real Madrid galibiyeti, neden olmasın?...

Garanti Kupon:


Riski Sevenlere:


İlla Ev Sahibi Diyenlere:


Edit: Yorumladığım 6 maçtan yüksek oranıyla Madrid maçının 2.5 altı biteceğini doğru tahmin ettim. Gs maçına 3.5 üstü dedim, 2.5 üstü bitti ama banko kuponda 2.5 üstüne yer vermiştim. Arsenal favori, sürpriz kuponlarda Fulham beraberliği denenir dedim, Fulham ilk yarıda 1-1'i yakaladı ama maç sonunu getiremedi. Chelsea son dakikalarda yediği golle berabere kaldı ve banko kuponu yatırdı. Wolfsburg-Bremen maçı ise ben ve birçok bahisseveri yanılttı, maçta art arda 2 penaltı kaçtığını da belirteyim. Birmingham-Tottenham maçı da berabere bitti.

3 yorum:

  1. tutmadı diye sakın blogu boşlama. kötü giden bir hafta sonrası mutlaka bir gerizekalı gelip ''bunu da bilemedin ehehe'' diyecektir. önemli olan futbol bilgisi.

    ben senin futbol bilgine güveniyorum.

    YanıtlaSil
  2. Öncelikle hayırlı olsun. Tari'nin dediği gibi gerzekçe yorumlara kafayı takıp ta boşlama bloğu. Ben takipteyim elimden geldiğince oynayacam kuponlarını. MMRKML.

    YanıtlaSil
  3. sağolun arkadaşlar söyledikleriniz için...

    YanıtlaSil