6 Aralık 2010 Pazartesi

7 Aralık - NBA

Milwaukee - Miami

Andrew Bogut (11 ribaund üstü) - 1.85 : Andrew Bogut, son Orlando maçında Gortat'ı haşat etti ve 31 sayı 18 ribaundla bitirdi maçı. Miami'nin pota altı çok derin gözükse de, bütün oyuncuları toplasak belki bir Bogut etmiyor. Bogut'un 11 ribaundun üzerine çıkacağını öngörebiliriz.

Milwaukee (-5H) - 1.91 : Bu maçtan vereceğim bir diğer oran da handikapa güvenerek Milwaukee. Yukarıda da yazdığım gibi zayıf bir Orlando'yu çok kolay geçti Milwaukee ve biraz moral tazelediler. Miami her ne kadar çok formda olsa da, takımın en zayıf noktaları, Milwaukee'nin en güçlü noktaları. Maçın başabaş gideceğini ve Miami'nin 5 farkı geçemeyeceğini düşünüyorum.


New York - Minnesota

New York (7H) - 1.96 : New York gümbür gümbür geliyor, her ne kadar kötü bir savunma takımı olsalar da, hücumda son dönemde iyi bir ritm tutturdular. Minnesota onlardan daha da kötü savunma yapıyor. 4 maçlık galibiyet serisinin ardından, New York evinde de bu maçı kazanmak için asılacaktır. Beasley'in de oynamama ihtimali var. Handikaplı New York güzel oran.

Kevin Love (15 ribaund üstü) - 1.85 : Love rakip kim olursa olsun 10+ ribaundunu zaten alıyor, bu rakip hızlı oynayan New York olunca 15 ribaundun üstüne çıkması olası duruyor.

New York (114 sayı üstü) - 1.83 : Minnesota kötü savunma takımı demiştim değil mi?



Indiana - Toronto

Danny Granger (-2) - Andrea Bargnani - 1.85 : Danny Granger son Phoenix maçında kötü bir performans sergiledi. İçerideki ilk maçta daha iyi oynaması beklenebilir. Bargnani'nin deplasmanlarda kötü bir şut performansı sergilediğini biliyoruz. Granger'ın Bargnani'den daha fazla sayı atacağını düşünüyorum.



Chicago - Oklahoma City

Derrick Rose (26 sayı altı) - 1.80 : Derrick Rose sezon başından beri çok iyi oynuyor, her maç 25-30 arası atıyor ama, savunmacı guard'lara sahip takımlara karşı genelde 20'nin altında kaldığını görüyoruz. Durant'in dönüşüyle beraber Westbrook'un hücumdan biraz çekilip savunmaya dikkat edeceğini öngörebiliriz. Rose'un 26 sayı altı bahsi, düşük profilli kuponlarda denenmeyebilir ama özellikle sistem kuponlarında kesinlikle bulunmalı.



Utah - Memphis

Deron Williams (10.5 asist üstü) - 1.85 : Bugün hep alternatif bahislerden gittik ama gayet oynanabilir oranlar mevcut. Utah içerideki son Dallas mağlubiyetinden beri 3 gündür dinleniyor ve yine içerideki bu maçı kaybetmek istemeyecektir. Zaten Utah, içerideki son 6 Memphis maçını yaklaşık 20 sayı farkla kazanmış. 10 handikaplı oran güzel, ama riskli gelebilir; ben Deron Williams'ın 10+ asiste rahat ulaşacağını düşünüyorum.


Edit: Şaban 11.71 oranlı kuponunda sadece Deron Williams'tan yattı, 8 asistte kaldı dün akşam. 2 faul aldığı için maçın başında uzun süre de oyuna girmedi. Sağlık olsun, Nba'in kralı Şaban Işık!

Edit 2: Pardon, Kevin Love 15 ribaund'ta kalmış, sınıra takılmışız burada...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder