5 Aralık 2010 Pazar

6 Aralık - NBA

Phoenix - Washington


Phoenix (8H) - 1.91 : Washington kötü bir savunma takımı, aynı zamanda çok dengesiz hücum eden bir takım. Deplasmanlarda 100'ün üzerine sadece uzatmaya giden maçlarda çıkmayı başarabilmişler. Phoenix'in içerideki son Indiana galibiyetinden sonra bu maçı da rahat alacağını düşünüyorum. 1.25 lik oranı denemektense, handikaplı denenebilir.


Oklahoma City - Golden State

Oklahoma City - 1.36 : OKC, Durant'in yokluğunda bocalasa da Westbrook takımın liderliğini devraldı ve takımı taşımaya devam ediyor. Golden State de Kasım'ı çok kötü bitirdi. Ayrıca Batı'nın baş ve baş altı takımlarına karşı deplasmanda kazanmayı başaramadılar. Oklahoma City'yi galibiyete yakın görüyorum.


San Antonio - New Orleans

San Antonio - 1.32 : San Antonio, şu anda NBA'in en iyi takımı. Hornets'le yaptıkları son maçta 17 sayı geriden gelerek maçı kazanmayı başardılar. Bu maçta Hornets'te David West'in oynamama ihtimali var, bu Hornets'in zaten kısıtlı olan hücumunu iyice zora sokar. Spurs galibiyeti ideal oran.

Chris Paul (28 Sayı+Asist) - 1.85 : Lakin, bu maçtan kupona daha yüksek oranlı bir bahsi eklemek istiyorum. CP3'ün West'in yokluğunda 20'nin üzerinde sayı atacağını düşünüyorum, asist rakamları zaten fiks 10 civarında. Buradan güzel bir oran çıkar.


Denver - Memphis

Denver - 1.36 : Denver 6 maçtır kazanıyor ve koç George Karl'ın 1000. galibiyetine sadece 2 galibiyet kaldı. Memphis'in deplasman karnesi kötü, en son Rockets'a kaybettiler. Denver'ın maçı alacağını düşünüyorum.


Detroit - Cleveland

Detroit - 1.46 : Detroit'in bir yerde maç kazanması lazım. Bocalayan ve dün gece ülkenin diğer ucunda deplasman maçı oynamış bir Cleveland'ı yenmeleri olası. Kuponuma koymayacağım ama sistem oynayanlar düşünebilir.



Edit: Şaban'ın yazmış olduğu 6.54 veren kuponda sadece Chris Paul barajı geçemedi. Süpersin Şaban!

Edit2: O maç da NBA'de nadiren olan maçlardan oldu, Spurs daha ilk çeyrekten kopardı maçı. Ha Spurs'e oynayan gene kazandı tabi :)

1 yorum:

  1. Chris Paulden yatsa da iyi heyecan oldu. Davamını bekliyorum.

    YanıtlaSil